I Reveal IT har vi specialiseret os i anvendelsen af open source værktøjer.

Et gammelt slogan i open source bevægelsen beskriver effekten af open source som:

  • "Free as in speech", hele Drupal systemet er frit tilgængeligt, og man er fri til at bruge det hele og tilpasse det til sit eget specifikke behov.
  • "Free as in beer", det koster ikke noget at bruge. Alt er gratis, så man skal kun betale for den tid, der bliver brugt til opsætninglagt

Open soruce værktøjerne bliver udviklet, testet og raffineret af tusindvis af udviklere verden over. Vi kan derfor møde vores kunders behov hurtigere og billigere og levere løsninger af højere kvalitet og sikkerhed.

Vi har gennem tiderne benytter os af en række open source værktøjer, herunder:

  • Drupal – et modulært content management framework i verdensklasse, med en hastigt voksende brugerskare.
  • Django, som er et effektivt udviklingsværktøj til at sætte specialiserede webapplikationer sammen.
  • Node.js, som bruges til at lave "real time" og "single page" webaplikationer.

I dag benytter vi Drupal. Erfaringen har vist os, at de fleste af vores projekter kan løses med en kombination af Drupals grundlæggende kraftfulde struktur samt skræddersyede udvidelsesmoduler, som vi udvikler specifikt efter vores kunders behov.

Da vi har arbejdet så meget med open source værktøjer, er vi i Reveal IT blevet en del af et stort netværk af udviklere verden over, som gensidigt udveksler know–how. Dette har givet os et forspring og er også en af grundende til, at mange Drupal huse efterspørger vores høje kompetence. Ud over at lave hele projekter, laver vi også code reviews, underviser i brug og best practice, udvikler systemarkitekturer for større systemer samt udvikler særligt komplekse komponenter.

Hos os er der ikke en opgave, der er hverken for stor eller for lille, og vi er altid intereseret i at høre om dit projekt.

 for at høre nærmere eller fortæl os, hvad du har brug for hjælp til.